You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Dolgoletne izkušnje

Naše podjetje predstavljamo strokovni sodelavci dejavni že od leta 1996 na področju poslovnega svetovanja, pravnega svetovanja, davčnega svetovanja, optimizacije poslovnih rešitev in posredovanja pri odpiranju domačih in tujih gospodarskih družb. Zadnja leta smo se specializirali na področju izvedbe anonimnega lastništva družbe d.o.o. v povezavi s tujo offshore družbo kot družbenikom. Gospodarska kriza, politična nestabilnost in posledično agresivne davčne aktivnosti posameznike in podjetnike silijo, da svoja poslovanja ali premoženje prestavijo v tujino, saj se le ti bojijo za svojo prihodnost. Zato smo vam pripravili več rešitev, katere vam izpeljemo na ”ključ”. S stranko se pogovorimo o težavah, nato svetujemo s strani davčnega in pravnega vidika in na koncu poiščemo optimalno in zakonito rešitev. Seveda pa nam diskretnost strank pomeni največ in v nobenem primeru nikoli ne razkrivano kakršnihkoli podatkov naših strank brez odredbe sodišča. Tudi vse dokumente hranino na zaklenjenem mediju in po zaključenem delu nemudoma vse nepotrebno izbrišemo.

Naša ekipa tujih partnerjev ni nikoli poslovala preko trenutno medijsko prepoznavne Panamske družbe in tudi nismo del Projekta PanamaPapers.

Naša ciljna skupina so posamezniki in podjetja, kateri želijo optimizirati svoj sistem poslovanja in premoženja. Naše storitve temeljijo na lastnih dolgoletnih izkušnjah in na diskretnosti.

Posredujemo vam pri zagonu novega podjetja, kjer vam pomagamo pri ustanovitvi, lahko pa se tudi odločite za nakup že ustanovljenega podjetja. Poleg novih podjetij vam nudimo tudi stara podjetja (domača ali tuja). Ponujamo vam tudi poslovni naslov za vaše staro ali novo podjetje.

Strankam po želji pomagamo tudi pri nadaljnem vodenju podjetij, ne glede na državo ustanovitve. Imamo veliko lastnih izkušenj s tujimi podjetji z vseh geografskih področij. Sodelujemo pa tudi s tujimi lokalnimi strokovnjaki, kateri vam lahko sestavijo pogodbe, vodijo računovodstvo, overjajo dokumente, držijo poslovni naslov, izvedejo spremembe v aktih, nudijo svoje nominirane lastnike in direktorje, itd.

Sprejemamo tudi podjetnike, kateri imajo že odprta tuja podjetja preko drugih posrednikov in potrebujejo kakšnokoli dodatno storitev vezano na poslovanje. Tuja podjetja niso vezana na vašega registrarja in jih je možno brez težav prestaviti k našemu ali drugemu registrarju. Lahko vam pomagamo pri vašemu podjetju pri spremembi lastništva, naziva, pridobitev izpisa iz registra, overitev z apostilom, itd.

Vodenje offshore podjetja?

Naš sistem dela temelji na cilju, da vsakega novega družbenika Offshore podjetja seznanimo z načinom upravljanja takega podjetja, saj si ob ustanovitvi Offshore podjetja zaslužite tudi uvodno znanje v poslovanje, še zlasti če imate namen poslovati z EU. Ni vsako Offshore podjetje primerno za vsak namen poslovanja, zato ne odpirajte Offshore podjetja od ponudnikov, ki vam ne stojijo ob strani! Ponujamo vam rešitev glede na vaše individualne potrebe.

Sistem našega dela

S stranko se pogovorimo o trenutnem načinu vodenja podjetja, nato prisluhnemo oviram, ki jih podjetnik zaznava in na koncu skladno z našim strokovnim znanjem poiščemo optimalno in zakonito rešitev.

Predstavitev naših svetovalcev:

Našo družba je na mednarodnem trgu dobro uveljavljena, vodena s strani modernih strokovnjakov, ki sledijo razvoju prava, podjetništva, davkov in potrebam naših strank. Preko naše mreže sodelujočih pisarn iz tujine lahko ponudimo poslovno pravno pomoč strankam tudi v zadevah izven Slovenije.

Mnenja naših strank