You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Predstavitev najbolj iskanih rešitev

Pomagamo vam ustanoviti novo podjetje v katerikoli obliki (d.o.o., d.n.o., s.p., d.d., k.d.) po sistemu na "ključ". Vedno pa imamo na razpolago tudi že ustanovljena podjetja v oblik d.o.o. z osnovnim kapitalom 7.500€, ter po potrebi tudi podjetje, katero je že zavezanec za DDV. Prepis takega podjetja je mogoč takoj pri notarju, ter zanj ne potrebujete osnovnega kapitala. Ob prepisu pri notarju si spremenite sedež podjetja in po želji tudi naziv. Lahko vam oddamo tudi poslovni naslov za vaše podjetje. Imamo na razpolago poslovne naslove na treh lokacijah v Ljubljani.

Za vaše obstoječe podjetje vam posredujemo pri ureditvi spremembe lastništva na novega lastnika, po potrebi tudi na pravno osebno iz offshore področja. Če potrebujete poslovni račun v tujini za vaše slovensko podjetje, vam lahko to uredimo v Švici, Nemčiji, Luxemburgu, Avstriji, Cipru, Portugalski, Lihtenštajnu ali na Malti, vse na daljavo (brez potrebe po fizičnem obisku banke).

Posredujemo pri ustanovitvi Offshore družb iz različnih držav kot so Gibraltar, Hong Kong, Velika Britanija, Dubai, RAK, Panama, Belize, Britanski Deviški Otoki, Maršalovi otoki, Sejšeli, Kajmanski Otoki, Mauritius , Delaware, Anguilla, Ajman, Bahami, St.Lucia, Nevis, Samoa, Vanatu, St.Vincent, Singapur, Cookovi otoki, Bahami, Barbuda, itd. Možne so razne oblike lastništva (stranka sama, nominirane naše osebe, prenosne delnice), kot tudi oblike direktorjev (stranka sama, nominirani tuji direktorji). Glede na potrebe stranke skupaj poiščemo najbolj optimalno rešitev za vas. Offshore podjetje vam lahko ustanovimo že isti dan + dostava original dokumentov preko kurirske službe cca 3 dni.

Skoraj vsa offshore in onshore podjetja vam ustanovimo na daljavo brez potrebe po vaši fizični prisotnosti v državi ustanovitve. Cene teh podjetij se pričnejo že od 700€ dalje!

Poleg novih podjetij vam nudimo tudi že ustanovljena podjetja stara tudi po več let. Sprejemamo tudi stranke, katere imajo že odprta tuja podjetja preko drugih posrednikov in potrebujejo kakšnokoli dodatno storitev vezano na poslovanje. Tuja podjetja niso vezana na vašega registrarja in jih je možno brez težav prestaviti k našem ali drugemu registrarju. Lahko vam pomagamo pri spremembi lastništvo vašega starega tujega ali domačega podjetja.

Poleg Offshore podjetij vam ustanovimo lahko tudi Onshore podjetje, katero ni na seznamu davčnih oaz, vseeno pa ima bolj ugodne davke. Lahko so to podjetija v državah EU, katera imajo lahko tudi svojo EU DDV (VAT, MWS,..) davčno številko in poslujejo podobno kot podjetja v Sloveniji. Plačani davki v teh državah so priznani EU davki po vsej EU. Davki od poslovnega izzida so lahko od 0%* (*v določenih okoliščinah) pa vse do 27%. Najboj aktualne države na tem področju so Ciper, Malta, Gibraltar, Slovaška, UK Limited ali LLP, Irska, Luxemburg, Estonia,...

Ponujamo pa vam tudi ustanovitev Onshore družb izver EU v različnih državah kot so: Hong Kong, Isle of Man, Nova Zelandija, Združeni Arabski Emirati, Mauritius, Dubai, RAK, Britanski Deviški Otoki (BVI), itd.

Pomagamo vam pri odpiranju slovenskega ali tujega bančnega računa za podjetje ali za fizično osebo (Švica, Nemčija, Avstrija, Ciper, Malta, Latvija, Portugalska, Lihtenštajn, Luxemburg, Mauritius, Panama, Belize, St.Vincent, Nova Zelandija, Lebalon, Bahami, Cookovi otoki, Nevis, Dubai, Barbuda, Puerto Rico, itd). Odpiranje tujih računov vam lahko pri večini bank uredimo na daljavo, brez vaše fizične prisotnosti. Vse banke vam nudijo spletno banko in poslovne kartice.

Posredujemo tudi pri odpiranju bančnih računov na območjih, kjer ni avtomatske izmenjave podatkov v okviru sporazuma z OECD oziroma v okviru CRS. Seznam držav, ki so pristopile k izmenjavi informacij o finančnih računih, in časovnica izmenjave sta objavljena na strani OECD:

http://www.oecd.org/ctp/exchange-of-tax-information/mcaa-signatories.pdf.

Več informacij o tem si preberite tukaj:

http://www.offshore.si/Financni_racuni_iz_tujine.pdf

Vir: http://www.fu.gov.si

V zadnjem času imamo veliko povpraševanja po davčni optimizaciji na osnovi dobičkov pridobljenih z rudarjenju verižnih blokov ali z investiranjem v Blockchain tehnologijo. To področje smo preučili in vam lahko svetujemo glede pogleda davčnih organov RS na to dejavnost, ter vam predlagamo ustrezno optimizacijo.

Z nastankom Blockchain tehnologije se je pojavil tudi trend izdaje novih kripto žetonov t.i. ICO. Da bo zagon ICO deloval od pričetka do konca, boste potrebovali določeno dokumentacijo, pravilen postopek pri nabiranju sredstev, ustrezno obliko podjetja in banko, kjer boste lahko na koncu zbrana sredstva tudi premenjali v FIAT valuto. Ponujamo vam rešitev na ključ preko našega partnerskega podjetja z Malte ali Estonije. Preko naših vodilnih slovenskih tehničnih strokovnjakov, pa vam lahko ponudimo tudi tehnično rešitev pri ICO (smart contract) in kasneje pri razvoju platforme.

Za potrebe poslovanja s spletnim iglaništvom vam nudimo celostno rešitev preko Malte v smislu ustanovitve podjetja, pridobitve igralniške licence, ter poslovnega bančnega računa.

Malta ponuja štiri različne igralniške licence, katere se razlikujejo glede na višino kritja rizika v igralniški industriji. Za več podrobnosti nas kontaktirajte!

Gibraltar je čezmorsko ozemlje Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske. Gibraltar je kronska kolonija Velike Britanije. Ima lastno vlado, ki ima pristojnosti samouprave, razen področij obrambe, zunanje politike in notranje varnosti, ki so v pristojnosti Velike Britanije. Gibraltar leži na severni strani Gibraltarske ožine, to je na mestu, kjer se Evropa najbolj približa Afriki. Gibraltar je del EU. S stališča EU so prebivalci Gibraltarja državljani Velike Britanije. Ima pa tudi nekaj izjem, med drugim tudi, da ne uporabljajo določila EU o davku na dodano vrednost.

Uredimo vam registracijo vašega plovila na zastavo Gibraltarja. To vam lahko uredimo preko Gibraltarskega podjetja, kjer vam lahko zakrijemo lastništvo v javnem registru. Poleg tega pa se vam ponujajo še druge ugodnosti kot so neuporaba določila EU o davku na dodano vrednost, nimajo uvoznih dajatev za plovila, ki se nahajajo zunaj Gibraltarja in pri prodaji plovila ne plačate davka na dodano vrednost (VAT). Register plovil v Gibraltarju je član skupine registra plovil Združenega kraljestva. Na plovilu bo tako visela britanska zastava (rdeča zastava) skupaj z mednarodno prepoznavnostjo in prestižem, ki prihaja z njo.

Ste vedeli, da je vpisnik plovil v RS in RH javno objavljen na spletu, kjer na podlagi registrske oznake plovila lahko pridobite informacije o lastniku plovila, naslov prebivališča lastnika, leto izgradnje plovila, itd?

Več na: Pregled vpisnika plovil v RS in pregled vpisnika plovil v RH.

Vir: https://e-uprava.gov.si, http://report.crs.hr

Optimizacija poslovnih rešitev predstavlja pomemben element obstoja organizacij današnjega časa. Stalno izboljševanje poslovnih rešitev, ki ima za posledico izboljšanje kakovosti, skrajševanja proizvodnega cikla, zmanjševanje stroškov in drugih pozitivnih učinkov. Optimizacija poslovnih rešitev prinaša poenostavitev dela, hkrati pa tudi razbremenitev in razdeljevanja nalog. Optimizacija prinaša zelo konkretne učinke in merljive rezultate. Ob ustrezni implementaciji ukrepi bistveno dvigujejo učinkovitost in konkurenčnost podjetja, kar zagotavlja podjetjem preživetje na globalnem trgu.

Nudimo hiter vpogled v vaše delo, določimo aktivnosti z dodano vrednostjo za vašo sranko in skupaj z vami poiščemo izboljšave na optimalen način.

Preko našega pogodbene pooblaščene revizijske hiše vam uredimo učinkovito revidiranje in cenitev podjetij. Razpolagajo tudi s certifikatom Slovenskega inštituta za revizijo za ocenjevanje vrednosti podjetij.

Nudijo vam stroškovno učinkovite storitve revizije, ki so v skladu z lokalnimi zakoni kot tudi mednarodnimi strokovnimi standardi, ter na koncu še upoštevajo vaše želje. Delujejo tudi kot revizorji poslovanja hčerinskih podjetij, ki s pomočjo njihovih uslug zadostijo zahtevam matičnih podjetij glede poročanja. Izdelajo vam tudi uradno cenitev podjetja.

Preko našega pogodbenega partnerja vam uredimo vrednotenje in cenitve nepremičnin, izdelava sodno izvedeniških mnenj s področja gradbeništva ter varnosti in zdravja pri delu. Sodno cenitev običajno potrebujete pri najemu kredita, pri prenosu nepremičnine kot stvarni vložek v podjetje, pri dodatnem dokazavanju vrednosti nepremičnine pri Finančni upravi, itd.

Sodni cenilci in izvedenci so osebe, imenovane za neomejeni čas s pravico in dolžnostjo, da sodišču na njegovo zahtevo podajo izvid o gospodarskih lastnostih stvari ali pravice, ter mnenje o njeni vrednosti oz. denarni vrednosti povzročene škode. Sodni cenilci in izvedenci odgovarjajo za svoja dejanja ministrstvu za pravosodje. Ministrstvo za pravosodje tudi skrbi za njihovo izobraževanje. Delo sodnih cenilcev in izvedencev ureja Pravilnik o sodnih izvedencih in sodnih cenilcih. Sodne cenilce in izvedence imenuje pravosodno ministrstvo. Eden izmed pomembnejših pogojev so zahtevana strokovna znanja in praktične izkušnje, ki jih mora imeti kandidat. Kandidat mora opraviti tudi poseben preizkus strokovnosti. Sodni cenilci in izvedenci se morajo ves čas izobraževati, sicer izgubijo licenco.

Preko našege pogodbene agencija za prevajanje in tolmačenje povezujemo skupino izkušenih sodnih tolmačev, ki vam uredijo sodne prevode, ali tolmačenje angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine, španščine, ruščine, ukrajinščine, hrvaščine, srbščine, makedonščine, bosanščine, češčine, slovaščine idt.

Specializirani so za prevajanje pravnih listin, sodnih pisanj in raznovrstnih dokumentov.

Davčno svetovanje je v praksi nepogrešljivi del informacijske funkcije podjetja.

Skupaj pregledamo vaše poslovanje, poiščemo ter odpravimo napake, nato pa poiščemo in uveljavimo dodatne zakonsko dovoljene možnosti za optimizacijo davka.

S sodelovanju z našim pogodbenim računovodskim servisom vam nudimo računovodske storitve za mikro, mala, srednja in velika podjetja.

Nudijo vam: knjiženje prejetih in izdanih računov, knjiženje potnih nalogov, knjiženje bančnih izpiskov, kontrola poslovanja ter sprotno opozarjanje na nepravilnosti, izpis odprtih postavk po dogovoru, obračun DDV, Vodenje davčnih evidenc, seznam, amortizacija in prevrednotenje osnovnih sredstev, izdelava medletnih bilanc stanja in izkaza poslovnega izida, izdelava zaključnega računa, obračun plač, obračun dohodnine zaposlenih, obračun socialnih prispevkov zavezanca, obračun obresti, priprava podjemnih pogodb, honorarjev, izdelava poročil za Banko Slovenije, itd. Nudimo pa vam tudi računovodske storitve za vaše tuje podjetje v UK, kjer sodelujemo z lokalnim računovodskim servisom v Londonu.

Virtualna pisarna vam pomaga zmanjšati stroške poslovanja, saj vam ni potrebno najeti fizične pisarne le zaradi poslovnega naslova.

Nudimo vam najem poslovnega naslova v poslovni stavbi v Ljubljani. Sprejemamo tudi podjetja na poslovnem naslovu, katera imajo težave z likvidnostjo.

Pri ustanovitvi podjetja je pomembna banka!

Ko se odločamo za primerno Offshore podjetje za potrebe poslovanja je bolj smiselno, da začnemo pri izbiri banke, saj vsaka banka ne gre skupaj z vsako obliko in državo ustanovitve Offshore podjetja.

23 let izkušenj na vseh področjih poslovanja

Smo strokovna ekipa z večletnimi izkušnjami na področju poslovnega svetovanja, davčnega svetovanja, optimizacija poslovnih rešitev in posredovanja pri odpiranju domačih in tujih offshore in onshore družb. Naša ciljna skupina so posamezniki in podjetja, kateri želijo optimizirati svoj sistem poslovanja in premoženja. Naše storitve temeljijo na lastnih dolgoletnih izkušnjah in na diskretnosti. Vas skrbi, da imate posredno ali neposredno preveč premoženja javno prikazano na svoje ime? Pomagamo vam pri izvedbi prenosa svojega premoženja na "tuje" podjetje, katero nima nikjer javnega zapisa o lastništvu, ima le prenosne delnice? Pohitite, saj trenutna zakonodaja zaenkrat to še omogoča.

23

Let
izkušenj

847

Ustanovljenih
Podjetij

45
+

Pogodbenih
Partnerjev

650

Strank
Nam je zaupalo

Imate vprašanje, pošljite nam sporočilo!